Workshops

Een teambuilding met je werk, een klasgebeuren, een vrijgezellen of gewoon een uitje onder vrienden? Een workshop is eens iets anders... Een ervaren pizzabakker komt op de door u gekozen locatie en leert jullie in 4h alles over het Napolitaanse lekkers. Je eigen tuin kan het perfecte decor zijn om deze workshop te doen. Je leert de echte Napolitaanse pizza's bakken zoals ze echt horen te zijn. Verbaas je vrienden en familie met jouw pizza-skills

We starten met het aanmaken van de oven zodat deze rustig op temperatuur kan komen. Nadien leren we jullie heel wat zaken over bloemsoorten, het rijpen en het rijzen van het deeg, dit in combinatie met het eigenhandig maken van jullie eigen deeg. We leren je het deeg verdelen en opbollen zoals de echte Italianen dit doen.

Gezien de te respecteren rijpings- en rijstijden, zijn we genoodzaakt om jullie deegbollen aan te bieden die dit proces reeds hebben doorgemaakt, en mogen jullie de eigen deegbollen behouden.  We voorzien voldoende toppings zodat jullie naar believen jullie eigen pizza kunnen samenstellen. We experimenteren met smaken en samenstellingen. 

Tenslotte leren jullie het deeg stretchen en beleggen. Het wordt pas helemaal een uitdaging wanneer jullie met de schep de pizza eigenhandig in de houtoven mogen plaatsen. Kijk vooral niet te lang weg, want uw pizza is in minder dan een minuut klaar. Aan u de keuze om uw zelfgemaakte pizza te delen of lekker zelf op te eten. We voorzien alvast 2 pizza's per persoon. Niemand gaat met honger naar huis.

Jullie krijgen ook onze syllabus aangeboden. Zo heb je voor altijd het juiste recept steeds bij de hand.

Met je eigen gemaakte deeg van de workshop kan je al de volgende dag aan de slag. Twee dagen pizza en een ervaring rijker, ideaal! 

Voor de workshop is de groep beperkt tot 10 personen. Zo krijgt iedereen voldoende tijd en aandacht en dit komt alvast de sfeer ten goede.